home_en
 
 
 
   


+ Organizatia

CenterLine Romania are sediul in Brasov – pol de crestere pentru regiunea Centru, centru Universitar cu traditie in stiintele ingineresti si un centru puternic de transfer tehnologic.
Aceasta a permis organizatiei noastre atragerea de valori in domeniul ingineriei.
Rolul activ in cadrul activitatilor CenterLine Holdings Inc. – grup global, cu centre puternice in Canada, Germania, Brazilia si Mexic si participarea directa in proiecte industriale majore de furnizare de echipamente tehnice pentru companii multinationale precum General Motors, Chrysler si Ford demonstreaza competenta CenterLine Romania in domeniul ingineriei.

+ Parteneriat pentru Succes

Organizatia a dovedit capacitatile de configurare/reconfigurare si reactie rapida la provocarile tehnice si intelectuale rezultate de cerintele proiectelor industriale complexe ale clientilor.
Calitatea, rigoarea si inovatia sunt valorile pe care echipa CenterLine Romania si le-a insusit. Acestea permit organizatiei sa respecte promisiunea de a transforma Proiectele Clientilor in Succese.

+ Resurse

La baza expertizei CenterLine Romania se afla talentul individual al fiecarui profesionist din echipa si abilitatea de a-l pune in valoare in sprijinul si pentru succesul clientilor.
Organizatia ofera clientilor accesul in cel mai scurt timp la competentele echipei. Cu expertiza castigata si motivati sa-si dovedeasca profesionalismul, echipa va actiona eficient pentru Succesul Proiectelor Clientilor Nostri.

+ CV

Depune-ti CV-ul la adresa de e-mail:

victor.fratu@cntrline.com

 

 

 

 
 
Copyright 2012 Centerline Romania. All rights reserved. Site Map