home_en
 
 
 
   


+ Un parteneriat pentru succes

In timpul parcurs de la infiintare, compania si-a dovedit capacitatea de a raspunde la toate provocarile tehnice rezultate in urma dezvoltarii in comun de proiecte industriale complexe pentru clientii CenterLine Holdings Inc. Canada precum si pentru terti.
Calitatea, exigenta si inovatia sunt principalele valorile ale activitatii CenterLine Romania. Acestea permit organizatiei noastre sa respecte promisiunea de a transforma proiectele clientilor in succese.

+ Da o noua dimensiune a proiectelor tale

De la concept la faza de productie - asiguram traseul proiectelor, dezvoltam fiecare etapa si analizam rezultatele pas cu pas.

+ Consultanta si expertiza

De asemenea furnizam servicii de de consultanta tehnica pentru reducerea costurilor si optimizarea proiectarii. Organizatia noastra furnizeaza suport pentru documentatia necesara conceptiei de produs si ofera expertiza clientilor angajati in licitatii.

+ Intreprinderea virtuala

Am dezvoltat pe parcursul timpului proiecte de tip "intreprinderea virtuala" pentru Lafarge. Aceasta abordare permite optimizarea in termeni de securitate si ergonomie a muncii, optimizarea consumului de energie, eliminarea fazei de premontaj si validare rapida a solutiilor pentru proiecte interconectate/amplasate cu linii tehnologice si/sau in structuri existente.

 

 

 

     
  Deschideti documentele in format pdf.  
     
 
Copertina Hidroelectrica S.A.
 
Elevator vertical pentru pneuri
     
  Copertina
Hidroelectrica S.A.
  Elevator vertical pentru pneuri      
             
 
Estacada pentru conveior - 51[m]
     
  Estacada pentru conveior - 51[m]      
             
             
             
             
 
 
Copyright 2012 Centerline Romania. All rights reserved. Site Map